divendres, 2 de maig del 2014

SANT JORDI 2014



Hola famílies! 

Aquests tres primers dies d'escola després de les vacances hem aprofitat per dur a terme diverses activitats relacionades amb Sant Jordi i el dia del llibre, que va ser dia 23 del passat mes. 

Per aquest motiu, dilluns i dimarts hem convertit les aules d'infantil en tallers i hem fet quatre grups formats per nens i nenes de les classes dels plàtans, les maduixes i les pomes, que han anat passant pels diferetns tallers. Els nens i nenes no han estat els únics que han anat canviant de taller sinó que les practicants també han anat movent-se a cada sessió per tal de poder participar de totes les activitats. 

- A la classe dels plàtans, amb Olga i una de les practicants, hem elaborat roses amb les nostres mans.
- A la classe de les maduixes, amb Diana i una de les practicants, hem convertit unes pinces d'estendre roba normals amb unes roses precioses.
- A la classe de les pomes, amb Inés, Laura i una de les practicants, hem realitzat un punt de llibre.
- A la sala de psico, amb Conchi i una de les practicants, hem dut terme un taller de teatre en el que hem escenificat la llegenda de Sant Jordi.

A més, dilluns també es va dur a terme el ja tradicional mercadet solidari de llibres al pati de l'escola, en el qual es van vendre (al preu simbòlic de 3€) els llibres que les famílies havieu aportat anteriorment; es va aconseguir una recaptació de prop de 600€ que seran destinats a un projecte solidari del que se us informarà d'aquí poc. 

Finalment, dimecres tots els alumnes d'infantil ens vam desplaçar a "Sa Residència", a la carretera de Sta. Eulàlia on hi viuen persones majors. 
Allà, grans i petits vam gaudir de la companyia d'uns i altres, explicàrem quines coses fem a l'escola i ells ens mostraren com són les sessions de gimnasia que fan cada matí, fins i tot ens van convidar a participar-hi, i vam fer la sessió tots plegats!  
Llavors, ens van oferir un esmorzar que ens havien preparat, que consistia en sandwich de xocolata,  galletes variades i sucs; va ser boníssim! I per acabar, ens van deixar jugar en els seus jardins que tenien molt d'espai per correr, gespa, arena, plantes i arbres variats i, fins i tot, un gosset que va jugar amb nosaltres!  

Voleu veure fotos de totes les activitats? 


Inés, tutora de la classe de les pomes. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...