dimecres, 12 de febrer del 2014

QUÈ ÉS L'AMOR?

Hola famílies! 

El passat dijous, quan tornàrem de la piscina, vàrem aprofitar l'estoneta que ens quedava per explicar un conte sobre l'amor. Amb aquest títol tan clar i tan sugerent, ja feia setmanes que teníem ganes d'escoltar-lo… 


Aquest, que ens va servir per introduir la temàtica que ens ocupa durant aquesta setmana, ens contava la història d'Emma, una nena que estava molt interessada en entendre què és exactament l'amor.

Emma anava demanant a diferents persones del seu entorn, què és l'amor i cadascú li explicava la seva interpretació d'aquest sentiment.


Llavors, Emma també volia esbrinar de quin color és i quina olor i gust fa l'amor; però, sobretot, volia saber què significa estar enamorat; per aquest motiu, també formulava aquestes preguntes a les seves persones properes. 



Va ser una historia d'allò més bonica que ens va resultar molt interessant i que ha donat lloc a moltes converses posteriors i a molts comentaris sobre aquest sentiment tan universal: l'amor. Proximamet les compartirem amb vosaltres. 

Inés, tutora de la classe de les pomes. 

1 comentari:

  1. H. Que bonitooo!!! Estoy deseando leer los comentarios!! Seguro que como siempre nos sorprenden!!! Un abrazo

    ResponElimina

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...