divendres, 1 de novembre del 2013

SETMANA PRÈVIA A TOTS SANTS: PANELLETS, TRENCADA I POR!

Hola famílies! 

Els dos darrers dies d'escola han estat d'allò més mogudets! 

Dimarts vam anar a Can Tomeu a fer panellets i aprofitarem per passejar per l'hort. 
Ens va encantar observar els diferents arbres i plantes que allà hi ha; a més, també poguerem cercar floretes i caragols! 

L'elaboració dels panellets va ser molt senzilla, ja és la tercera vegada que en feim a l'escola i ja coneixiem el procediment. Som autèntics experts i ens van sortir beníssim! Us han agradat? 

Aquí podeu veure les nostres cares d'alegria al llarg d'aquest dia en contacte amb la natura:




Ahir es va celebrar la trencada de fruits secs. Gràcies a que el bon temps ens va acompanyar, vam poder anar, juntament amb tots els alumnes i mestres de l'escola i algunes famílies, al campet de darrera del centre a menjar fruits secs.

A més, al nostre pati d'infantil vam fer una petita festa de halloween; el vam decorar i a classe ens vam encarregar de preparar aranyes amb galetes, van sortir boníssimes!




Va ser molt divertit i ens va agradar moltíssim poder venir a l'escola amb complements "terrorífics"! Per poder "lluir" les nostres disfresses i fer un poc de por a l'escola, els alumnes de 6è de primària ens van venir a cercar i ens vam passejar per les classes de 1er i 2n de primària i per la secreteria i vam rebre molts caramels!

Aquí podeu veure totes les fotos del dia d'ahir (gràcies a Alberto, el papà de Alvaro, per fer-nos de fotògraf durant la trencada!):




Per acabar volem compartir amb vosaltres un petit conte de monstres que ahir vàrem mirar a la classe; ens va agradar moltíssim i tal vegada us faci ganes tornar-lo veure a casa:



Moltes gràcies a tots per la vostra participació i desitjar-vos un bon cap de setmana llarg (ens veiem dimarts)!

Inés, tutora de la classe de les pomes. 

1 comentari:

  1. Como me gustaría tener 5 añitos y estar en la clase de "Les Pomes" para poder vivir en primera persona todas las cosas que hacéis: tartas, panellets, disfraces, maquillajes... Eso sí, vivirlo en 2ª persona (como mamá), me encanta, escuchar todo lo que habeis hecho contado con tanto estusiasmo no tiene precio.

    ResponElimina

 GRADUACIÓ    6È A Bon estiu per tots i totes i molta sort en la nova etapa que començareu !!!! Una besada molt forta. Cosette, Omar, Marc, ...